top of page
Behandlinger

Afdøde kontakt

At have mistet en vi elsker eller holder af, er hjerteskærende, og kan efterlade rigtig mange spørgsmål, som oftest kun den afdøde kan svare på. 

 

Når vi dør, forlader vores sjæl den fysiske krop, som gør vi bliver til energi! Stadig tilstede og stadig i live, men i energi. Det er så livsbekræftende når afdøde sjæle får muligheden for, at vise deres pårørende, at de fortsat er omkring dem og følger og støtter dem  i deres liv.

 

En afdøde kontakt kan være en meget kærlig, rørende, forløsende og givende oplevelse, oftest det mest healende i en sorgprocces.

 

Jeg vil i en afdøde kontakt fungere som et talerør mellem dig og en eller flere af dine kære i den åndelige verden.

 

Inden vi går i gang med seancen, vil du  have mulighed for, at vælge om vi blot skal åbne op for energien og se hvem der kommer igennem, eller om du ønsker en bestemt afdød. 

 

Jeg vil herefter beskrive den/de afdøde og fortælle hvad jeg ser, føler, hører og fornemmer, indtil du kan nikke genkende til den/de afdøde.

 

Når du ikke længere er i tvivl om, hvem der er til stede, vil jeg videreformidle de beskeder, vejledninger og budskaber som kommer fra din/dine kære afdøde, som oftest har meget på hjertet som de ønsker at dele, samt at hjælpe dig frem på den bedst mulige måde her i dit liv.

 

Det er vigtigt, at vide at de afdøde har deres frie vilje til at vælge, om de vil komme igennem eller ej, og der kan derfor aldrig garanteres kontakt.

Det er heller ikke altid muligt for dem, fx. hvis mediet ikke er den rigtige videreformidler for den afdøde.

Afdøde kontakt kan også forekomme under en healing eller clairvoyance, men der vil jeg altid spørge ind til om det er ok, inden jeg videreformidler beskeder, vejledning og budskaber.

Pris pr. session a´45 min. 

700 kr.

 

Afdøde kontakt session tilbydes både fysisk, online og telefonisk - alle med lydfil såfremt det ønskes

Billede af Sandy Millar

Se også mine andre behandlinger!

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning
Reiki Behandling
Kombi- behandling
For par
Spirituel mentor forløb Din Vej!
Husrensning
Privat arrangement
Clairvoyant forretningsrådgivning
bottom of page