top of page

Behandlinger

terapeut

Clairvoyance

Clairvoyance er hvor, jeg via mine clairvoyante evner kan fungere, som et talerør for den åndelige verden mellem dig og dine guider.

I den åndelige verden findes guider, engle, afdøde og forskellige andre ånder og energier.

Jeg bruger min intuition, min klarfølelse, klarsyn og klarhørelse til at kommunikere med dine guider, som er dem der kender dig bedst.

I starten af en session, vil jeg stille ind på hvem du er, din sjælessens. Det vil sige, hvem du er uden blokeringer og uden påvirkninger fra andre mennesker, som jeg oplever mine klienter oftest har fortrængt.

På denne måde støtter jeg op om den åndelige verden, ved at hjælpe dig til at få adgang til dig selv, at mærke dig selv igen.

De beskeder, vejledninger og budskaber jeg viderebringer fra dine guider, vil som oftest vise dig dine udfordringer/ blokeringer og beskrive de valg du står overfor, og forklare de mulige konsekvenser valgene kan have.

Dine guider kommer oftest med budskaber til noget du måske ikke selv lige har set, da sjælen oftest fortrænger det der gør for ondt.

Under en clairvoyance, vil jeg komme ind på fortid, nutid og fremtid.

Det der er sket i fortiden, er det der blokere dig i nutiden, og når vi får hjælp til at få vores blokeringer belyst med vejledninger og budskaber til at arbejdet med dem, så vil vi få mulighed for, at gå ind i en ny fremtid.

Husk altid på! Dit guideteam ønsker kun, at støtte og hjælpe dig til mere enegi, så du kan vokse og lyse og følge din sjælevej.

Du har altid din egen frie vilje, til at vælge om du vil følge vejledningen du får bragt eller lade være. Det er dit eget ansvar. De valg du træffer er med til at forme dit liv.

Jeg tilbyder en fuld clairvoyance, hvor jeg her kommer ind på fortid nutid og fremtid. Her vil du få beskeder, vejledning og budskaber til at finde dit lys, din vej.

Pris pr. session a´55 min. 

950 kr.

En clairvoyance session tilbydes både fysisk, online og telefonisk - alle med lydfil såfremt det ønskes

Clairvoyant rådgivning

Clairvoyant rådgivning er for dig, som står et sted i dit liv hvor du har brug for at få rådgivning på forskellige områder i dit liv. Under en Clairvoyant rådgivning vil jeg via mine clairvoyante evner, fungere som et talerør mellem dig og dine guider, som er dem der kender dig bedst og som kan råde og vejlede dig til lige præcis den vej i dit liv, som gavner dig bedst muligt i forhold til de temaer der måtte være.

Under en clairvoyant rådgivning har du mulighed for at spørge ind til alt mellem himmel og jord i forhold til dit liv og dine udfordringer, såsom; personlig og spirituel udvikling, børn, kærligheden, karriere, bolig, økonomi og meget mere.

Pris pr. session á 55 min. inkl. moms.

950 kr.

Clairvoyant rådgivning tilbydes både fysisk, online og telefonisk - alle med lydfil såfremt det ønskes

Billede af Priscilla Du Preez

Clairvoyant rådgivning på lydfil

En unik mulighed for dig, som står og har brug for råd og vejledning lige nu og her, og som kan have svært ved at finde tid til en session.

Når du bestiller en Clairvoyant rådgivning på lydfil, kan du stille mig konkrete spørgsmål på forskellige områder i dit liv. Jeg vil via mine clairvoyantiske evner, fungere som et talerør mellem dig og dine guider, som er dem der kender dig bedst og som kan råde og vejlede dig til lige præcis den vej i dit liv, som gavner dig bedst, i forhold til dit spørgsmål.

Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde. Du skal dog være opmærksom på, at jeg af etiske årsager, ikke må komme ind på dødstidspunkter, alvorlige sygdomme eller ulykker, samt at jeg kun må stille ind på dig og ikke på andre personer, kun på dit forhold til personen. Det er heller ikke muligt at stille spørgsmål omkring afdøde.

 

Under bestilling af denne ydelse, skriver du dit/dine spørgsmål og jeg vil indenfor 24 timer sende dig svar retur med en lydfil, som du kan downloade til evig brug.

Pris for 1 spørgsmål 250 kr. 

Pris for 2 spørgsmål 400 kr. 

Pris for 3 spørgsmål 650 kr. 

Laptop Typing på Bed

Se også mine andre behandlinger!

Reiki healing
Kombi-behandling
Afdøde kontakt
For par
Spirituel Mentor Forløb- Din Vej
Husrensning
Privat arrangement
Clairvoyant forretningsrådgivning
bottom of page