top of page

man. 02. jan.

|

Online i lukket facebook gruppe

Healings-meditations rummet Live

Dette er et rum for dig, som har brug for støtten og hjælpen til at komme ned i roen, i kontakten til dig selv, din krop, sind og sjæl via healings-meditationer og ugentlige budskaber. Healingsmeditations rummet, er rummet der er spækket med healings-meditationer, til lige når det passer dig!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Healings-meditations rummet Live

Tid & sted

02. jan. 08.30 – 31. jan. 09.00

Online i lukket facebook gruppe

Gæster

Om eventet

Healingsmeditations rummet er til dig der ønsker at have healingsmeditationer lige ved hånden og som ønsker at få hjælp og støtte til at holde fast i et positivt energi flow i balance.

En balance til større indsigt, ro og klarhed og dermed tillid, styrke og glæde til dig selv og dit liv i overensstemmelse med den sjæl du er.

Du vil få hjælp og støtte til at få renset ud for de energier der ikke længere gavner dig, som mønstre, overbevisninger og blokeringer, som vil give dig plads til ny og forbedret energi til at træffe bedre og sundere valg for dig selv og dermed til, at stå stærkere i dig selv og i dit liv.

Som medlem af healings-meditations rummet får du adgang til;

 • Et rum der måned for måned vil blive fyldt op med nye healingsmeditationer.
 • 4  nye guidet healingsmeditationer om ugen live i gruppen som kan tages efter behov.
 • Et budskab til ugens energier du går i møde.
 • Adgang til en lukket facebook gruppe

I de guidet healingsmeditation til ugen, vil jeg guide dig ind i en meditativ tilstand til det emne eller område jeg bliver guidet til og som du er klar til at få arbejdet med i takt med du kommer i tættere kontakt til dig selv.

De guidede healingsmeditatiner vil føles kraftige, da du samtidig vil modtage healing til at understøtte de processer der er i gang hos dig.

Du vil hver uge også modtage et ugentligt kanaliseret budskab for den kommende uges energier. På denne måde kan du blive mere bevidst og få større forståelse og indsigt for de energier der er omkring dig.

Mine kanaliseret guidede healingsmeditationer er for alle, uanset niveau og vil alle hjælpe dig med at:

 • Personlig og spirituel udvikling
 • Komme ned i roen og give dig jordforbindelse
 • Væk fra tankemylder
 • Reducere stress og angst
 • Opretholde en sund balance
 • Slippe uro, bekymringer og kontrol
 • Skabe tillid til dig og livet
 • Booste din energi 
 • Skabe klarhed og bedre valg for dig og dit liv
 • Åbne dit hjerte

og meget meget mere...

Du bliver tilknyttet en lukket facebook gruppe, hvor videoer og budskaber vil blive lagt op, så du kan genhøre når som helst, lige når det passer dig.

Jeg vil 4 dage om ugen guide en live healingsmeditation online i gruppen. De vil foregå om morgen kl. 08:30 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. 

OBS!

Det er normalt, at der kan blive sat gang i udviklings processer, i takt med du får arbejdet med dine blokeringer og kommer tættere på, at leve dit liv i overensstemmelse med den du er.

Jeg vil tillade mig, at ligge en healingsmeditation op på video eller lydfil såfremt jeg på nogen måde skulle blive forhindret i at gå live.

Pris pr.måned 200 kr. (Gratis prøve i Januar 2023- Derefter 200 kr. pr. måned, såfremt du ønsker at være med)

Ved tilmeldning vil du modtaget en mail med betalings oplysninger, samt et link til den lukkede facebook gruppe. Du vil blive lukket ind i gruppen døgnet op til månedens start.

Forkæl din sjæl, tag med på rejsen og tilmed dig allerede idag!

Jeg glæder mig til at gå ind i en energifyldt måned, hvor jeg med støtte og guidning kan hjælpe dig til at følge din vej!

I Taknemmelighed

Anja Danica Malisic

Heal Your Soul

Del denne begivenhed

bottom of page