søn. 28. nov. | Online event

Jule- og advent kalender

Den spirituelle jule- og advent onlinekalender er for dig der ønsker at give dig selv, din sjæl en gave! 24 online låger med små budskaber, ugentlige healings-meditationer, gruppe-fjernhealinger, spirituel teori kort fortalt, samt mulighed for at vinde gavekort til mine behandlinger for kun 395 kr.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Jule- og advent kalender

Tid & sted

28. nov. 2021 10.00 CET – 24. dec. 2021 13.00 CET
Online event

Om eventet

Min Intention for denne spirituelle julekalender, er at få dig med ud på en udviklende og inspirerende spirituel rejse, som er en unik mulighed for dig til at få et indblik i den spirituelle verden og samtidig give dig støtte og hjælpen til personlig og spirituel vækst.

Mit ønske er, at du får hjælpen og støtten til at komme i tættere kontakt til dig selv, ved at lære at forstå dig selv bedre som menneske, og få redskaber, budskaber, healing, teori og meditationer som vil hjælpe dig til at bevare groundingen i en måned, hvor det til tider kan være svært at huske på, at lytte til dig selv.

Den spirituelle jule- og advent kalender indeholder;

- Luket facebook gruppe. Link bliver sendt dig i den mail du vil modtage efter din tilmeldning. Her bedes du anmode om medlemsskab, hvorefter du vil blive lukket ind i gruppen efter betaling.

- 24 dage med et fælles spirituel dagligt budskab til dagen, som sendes hver morgen ml. kl 8:00-8:30

- 1 x ugentlig 30 min. fælles gruppe fjernhealinger til det den spirituelle verden har, af ønsker for dig i denne kære december måned. Dette vil foregå over Zoom hver søndag i ugen fra kl. 09:00- 09:30 med et opfølgende budskab fra dagens healing.

-  1 x ugentlig meditations lydfil til dig og din spirituelle udvikling, som bliver sendt LIVE fra facebook gruppen hver onsdag fra kl. 09:30-10:00.

-  1 x ugentlig online video om et spirituelt emne kort fortalt, herunder;

Hvad er den åndelige krop (aura og chakra)

Hvad er den åndelige verden

Hvad er en skytsguide og skytsengel

Hvad er spirituelle evner og hvordan renser du dig selv fra de energier du har optaget i løbet af dagen.

Videoen vil blive lagt ind i gruppen, hver fredag.

- Hver søndag i advent vil du være med i lodtrækninngen om at vinde et gavekort til én af mine behandlinger. Første trækning bliver søndag den 28. november. Yderligere info følger i Facebook gruppen.

Den spirituelle jule- og advent kalender kan købes for blot 395 kr. inkl.moms. 

Ønsker du at give dig selv et pusterum til selvkærlighed eller fornyet energi, så tilmeld dig nu!

Del denne begivenhed