top of page

tir. 06. jun.

|

Måløv

Klarsyns aften

Er du nysgerrig på den åndelige verden eller har du ønsker om at få kontakt til en kær afdød, eller måske blot et clairvoyant budskab, så kom med til et helt unikt klarsyns arrangement på Kammille gården i Måløv.

Klarsyns aften

Tid & sted

06. jun. 18.30 – 20.30

Måløv, Kratvej 11, 2760 Måløv, Danmark

Gæster

Om eventet

Når vi dør, forlader vores sjæl den fysiske krop, som gør vi bliver til energi! Stadig tilstede og stadig i live, men i energi.

Det er så livsbekræftende når afdøde sjæle får muligheden for, at vise deres pårørende, at de fortsat er omkring dem og følger og støtter dem i deres liv, og det ønsker jeg at være kanal for til denne smukke aften.

Arrangementet vil starte med en kort præsentation af mig og mit arbejde og liv som clairvoyante rådgiver, healer og medie.

Jeg vil herefter demonstrere mine spirituelle evner ved at skabe kontakt til den åndelige verden og videregive beskeder og budskaber fra afdøde sjæle og guider, herunder også clairvoyante budskaber.

Da det er en meget intim klarsynsaften med få deltager, er det derfor muligt at alle når at få beskeder og budskaber fra en kær afdød eller et clairvoyant budskab. Du kan dog ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde, da de afdøde også har deres eget frie valg, men de afdøde eller clairvoyante beskeder og budskaber der kommer igennem, kommer igennem af en årsag.

Ønsker du at deltage, er det vigtigt, at du møder op med et åbent sind, så du kan bidrage til en god og høj energi hele arrangementet igennem.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Kammille gården kratvej 11 i Måløv 2760, du kan parkere ved skolen eller kirken.

Der er MAX15 pladser!

Dato og Tid:

Tirsdag den 6. juni 2023

Arrangementet starter kl. 18:30-20:30, (dørene åbnes 18:20.)

Pris: 

350 kr.

Der vil blive serveret Kaffe & Te og lidt sødt til ganen.

Retningslinjer for deltagelse

- Du skal være min. 16 år.

- Du må ikke være påvirket af alkohol eller, stoffer eller i stærk psykisk ubalance.

- Du må ikke optage på lyd eller video før der bedes om tilladelse.

Del denne begivenhed

bottom of page