søn. 02. jan. | Online på Facebook

Ugentlige energi boozt for Januar måned 2022

En måned med ugentlige healinger, meditationer og budskaber til ugen, som vil hjælpe dig ind i et balanceret energi flow, hvor du får hjælpen og støtten til din udvikling for kun 295 kr.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Ugentlige energi boozt for Januar måned 2022

Tid & sted

02. jan. 09.30 – 31. jan. 08.00
Online på Facebook

Om eventet

Ugentlige energi boozt er til dig der ønsker at få hjælp og støtte til at holde fast i et energi flow.

Et energi flow, hvor du får hjælp og støtte til at forblive i kontakten med din sjæl.

Du vil få renset ud for de energier der ikke længere gavner dig, som mønstre og overbevisninger, og dermed vil give dig plads til ny og forbedret energi, som vil hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv.

Balance til større indsigt, ro og klarhed og dermed tillid, styrke og glæde til dig selv og dit liv i overensstemmelse med den sjæl du er.

Ugentlige energi boozt indeholder:

1x guidet healingsmeditation om ugen

1x fjernhealing til ugen med opfølgende budskab.

1x budskab til ugens energier du går i møde.

Alt i en lukket facebook gruppe.

I den guidet healings meditation til ugen, vil jeg guide dig ind i en meditativ tilstand til det emne eller område jeg bliver guidet til.

Din krop og sjæl vil blive fyldt med fornyet energi til at hjælpe dig med, at komme i tættere kontakt til dig, din sjæl og lyset i dig, så du på denne måde kan få hjælpen og støtten til at tage din plads i dit liv, og dermed stå stærkere i dig med alt hvad du indeholder.

Fjernhealingen vare ca. 20 min. og hjælper dig til forløsninger af de blokeringer der blokere dig for, at du kan leve dit liv i overensstemmelse med den sjæl du er og på denne måde gøres plads til ny og forbedret energi.

Healingerne vil hjælpe dig til forløsninger, som du er klar til at få arbejdet med i takt med du kommer i tættere kontakt til din sjæl.

Jeg vil sende healing med intentionen om, at du modtager healing på det tidspunkt der passer dig og til lige præcis det, som du har brug for healing til. Det vil sige, at kan du ikke deltage på det tidspunkt healingen sendes, vil du kunne modtage den på et senere tidspunkt.

Jeg vil til alle fjernhealingerne give et opfølgende fælles budskab.

Der vil blive ugentlige kanaliseret budskaber for den kommende uges energier, så du på denne måde kan blive mere bevidst og få større forståelse for de energier der er omkring dig.

OBS!

Det er normalt, at der kan blive sat gang i udviklings processer, i takt med du får arbejdet med dine blokeringer og kommer tættere på, at leve dit liv i overensstemmelse med den du er.

Til hver healings meditation vil jeg gå live på Facebook hv. onsdag morgen kl 9:30 som efterfølgende vil ligge i gruppen som video til fri benyttelse til når det passer dig.

Til hver fjernhealing vil jeg gå live på Zoom hv.søndag kl. 09:00-09:30, hvor jeg vil sende fjernhealing og give et opfølgende fælles budskab om søndagens healing. Efterfølgende vil jeg ligge et link op i Facebook gruppen til Zoom optagelsen, så du kan tage healingen lige når det passer dig.

(yderligere info omkring fjernhealing vil blive lagt ind i gruppen)

De ugentlige budskaber vil blive lagt op i gruppen hv.mandag morgen kl.08:00.

Du vil blive tilknyttet et lukket facebook gruppe, hvor videoer og budskaber vil blive lagt op, så du kan genhøre når som helst, lige når det passer dig.

Pris pr.måned 295 kr.

Ved tilmeldning vil du modtaget en mail med betalings oplysninger samt et link til den lukkede facebook gruppe.

Forkæl din sjæl, tag med på rejsen og tilmed dig allerede idag!

Jeg glæder mig til at gå ind i en ny energifyldt måned, hvor jeg med støtte og guidning kan hjælpe dig til at følge din vej!

I Taknemmelighed

Anja Danica Malisic

Hel Your Soul

Del denne begivenhed