top of page

søn. 05. feb.

|

Måløv

Workshop for spirituelle børn og deres forælder

Er du interesseret i at finde ud af om du har et spirituelt barn, eller er du allerede bevidst om at du har et spirituelt barn, og blot ønsker at forstå dit barn og hjælpe dit barn til at forstå sig selv, og få en masse redskaber til at håndtere de spirituelle evner, så er dette workshoppen for jer!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Workshop for spirituelle børn og deres forælder

Tid & sted

05. feb. 10.00 – 14.00

Måløv, Kratvej 11, 2760 Måløv, Danmark

Om eventet

Dette er en workshop for dig som er forældre til et barn med spirituelle evner, og som ønsker at få viden og redskaber til at støtte op om dit barns udvikling og din rolle som forældre til et spirituelt barn.

Dette er en workshop der kan hjælpe dig som forældre, til at forstå dit barn på et meget dybere plan, og som vil hjælpe dit barn med at forstå sig selv, og få værktøjer til at stå stærkere, mere trygt og tillidsfuldt i livet. 

I vil samtidig få mulighed for, at møde andre spirituelle børn og deres forældre.

De spirituelle børn er utrolige sensitive, og føler, mærker, ser og hører mere end andre. Deres sanser gør at de ikke kan rumme mange mennesker i for lang tid af gangen da de hurtigere bliver drænet af alle andres energier.

Når de spirituelle børn ikke formår at sætte ord på hvad det er der foregår inden i dem, og de bliver fyldt op af alle de indtryk de får ind, så ved de ikke hvordan de kommer af med dem igen. Derfor er der mange spirituelle børn, der har svært ved at være i ro, koncentrere sig, og holde fokus, da de forsøger at komme ud af alle kroppens følelser. 

Tilgængeld er de utrolige kærlige, empatiske og kvikke. De er kreative og har meget visdom med sig, som også gør at de kan virke gammel kloge i deres måde at tænke og føle på. 

Nogle spirituelle børn kan se skygger, nogle ser klart og tydeligt afdøde sjæle, og nogle formår at høre samtidig. Alt sammen  er blot nogle af de ting der kan definere et spirituelt barn.

På denne workshop vil jeg undervise i den åndelige verdens opbygning, og i hvad det vil sige at have spirituelle evner som barn, hvordan du som forældre bedst muligt møder dit barn i det spirituelle og meget mere.

Der vil ud over undervisning også være guidet healingsmeditationer og en fælles gruppe fjernhealing på yogamåtter, så dit barn får mulighed for, at få et større indblik i den spirituelle verdens energier.

Det bliver nogle helt igennem fantastiske timer med hygge, dybe indsigter, spirituelle øvelser med en masse læring og redskaber samt forkælelse.

Jeg ser frem til nogle fantastiske og transformerende timer, med de skønne unikke børn og jer forældre!

Har i spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig på mail healyoursoul@outlook.dk

Workshoppen henvender sig til børn i alderen mellem 10-16 år.

Der er plads til 1 barn og 1 forælder pr. tilmelding.

Pris pr tilmelding for 1 barn med 1 forælder: 850 kr.

Der er plads til 24 deltager, som svare til 12 tilmeldinger.

Din plads er endelig reserveret når du har indbetalt 850 kr. på:

Mobilpay 995252 eller

reg. nr. 2279 kontonummer 6298600038

Dato: Den 5. Februar 2023

Tid: 10:00-14:00

Sted: Kammille gaarden kratvej 11 i Måløv.

Del denne begivenhed

bottom of page