top of page

Behandlinger

Reiki healing af børn

Børn har også stor glæde af healing. Der er mange børn, der har svært ved at finde deres indre balance og kæmper med lavt selvværd samt uro i krop, sind og sjæl, som kan komme til udtryk på mange forskellige måder. 

Min erfaring med børn er, at de kommer i dyb afslapning og hermed får muligheden får, at komme i dyb kontakt med dem selv og finde deres indre ro og balance, hvorfra de lære at mærke dem selv på en ny og bedre måde. Det er herfra de ud fra healing og rådgivning vil få redskaber til at lære, at leve i større overensstemmelse med den de er.

Det der er helt specielt ved healing, det er at healing formår at arbejde på flere planer, herunder det fysiske, psykiske, mentale og åndelige. Det vil sige, at healing formår at komme ned i de forskellige dybere lag, som vi ikke altid selv er i stand til.  På denne måde kan healing også være utrolig gavnligt for børn, da børn ofte har svært ved at sætte ord på hvad det er der rører sig i dem.

 

Når børn reagere uhensigtsmæssigt, er det fordi der ligger en ubalance i et eller flere lag. Healing er med til at hjælpe barnet med at få sat ord på sine følelser, og dermed også lære dem at mærke sig selv, samtidig med at healingen arbejder på at forløse alt det, som barnet ikke længere har brug for af mønstre, overbevisninger og påvirkninger udefra. 

 

Reiki healing kan bl.a. hjælpe barnet med:

 

  • Afslapning og håndtering af søvnproblemer.

  • Kan øge både selvværd og selvtillid.

  • Kan øge koncentrationen og barnets evne til at fordybe sig.

  • Kan begrænse temperamentsudbrud og angst samt mindske evt. stress

  • Giver adgang til dybere kontakt til deres hjerte, krop, sin og sjæl.

  • dyb ro og balance

  • kan mindske tankemylder og uro i kroppen

  • Kan hjælpe børn med at sætte ord på deres følelser

og mm....

 

Børn "suger" som regel Reiki til sig hurtigere end voksne gør, i det, at de oftest er meget mere åbne og dermed mere modtagelige.

 

En fysisk healing af børn, vil foregå på den måde, at jeg vil tage en indledende samtale med barnet, hvor en eller begge forældre gerne må være til stede. Her finder vi sammen ud af, hvad barnet har brug for healing til.

 

Efter behandlingen får vi sammen med barnet tage en opfølgende samtale i forhold til hvad jeg har mærket og hvad barnet har mærket/følt under healingen, samt redskaber til at understøtte alle de nye processer der er sat i gang hos barnet.

Reiki healing af børn fra 6 til 15 år.

Pris pr. session  a´  55 min. 

600  kr.

Reiki healing til børn tilbydes fysisk med lydfil såfremt det ønskes

healing af børn foto_edited.jpg
bottom of page