top of page

Behandlinger

Husrensning

En husrensning kan være relevant for jer som, oplever uforklarlig uro og negativitet i hjemmet, eller på arbejdspladsen.

 

En husrensning er kort fortalt en afbalancering af energier og en grundig udrensning af energier, som kan påvirke huset og husets beboere.

 

Der kan være tale om åndelige aktivitet, men det kan også være andre energier som fx. energi aftryk.

Hvis der er åndelig aktivitet til stede som afdøde, så er der oftest en grund til dette. ​Nogle gange er de ikke klar over at de er døde, og tiltrækningen til det fysiske liv er så stor at deres energier bliver hængende. Det er her de har brug for, at blive hjulpet videre over i lyset.

 

Til en husrensning vil jeg til at starte med, bede jer sende mig en skitse over huset og hvad der høre til grunden, samt antal personer af voksne og børn som bor i huset og evt. kæledyr.

 

Efter aftale med jer, vil jeg hjemmefra, til at starte med, tune ind på hus og grund og fornemme hvilke energier der er tilstede, som jeg vil støtte mig op af når jeg kommer ud til stedet.

 

Når jeg kommer ud og laver en husrensning, går jeg rundt og fornemmer, hvilke afdøde og hvilke energier der er tilstede samt, hvilke problemer der er, hvad relationerne er til de levende og/eller hus og grund, samt hvad der skal gøres ved dem. Efter jeg har gennemgået jeres hjem og grund, så vil jeg tale med jer om hvad i ønsker skal væk, og hvad i ønsker der skal blive. Så renser jeg ud skridt for skridt, eller afdød for afdød.

 

Børn og især dyr er ekstremt sensitive og derfor meget mere følsomme overfor åndelig aktivitet og tunge energier, så

hvis i har små børn, skal de helst ikke være til stede i hjemmet, mens jeg arbejder. Normalt forløber en husrensning ganske udramatisk, men det er set at energierne kan være stærke, og det kan være voldsomt for børn at opleve.

 

Nogle gange vil det også være relevant at heale enkelte af hjemmets beboere.

Når jeg har været hele vejen rundt i huset og på grunden tager jeg en afsluttende samtale med husets beboer, så i får et indblik i, hvad der er blevet arbejdet med undervejs.

 

Er der afdøde familiemedlemmer til stede, så har de oftest et budskab til familien, som jeg ser, som noget meget smukt og helt unikt for hver gang.

 

Ud over selve husrensningen så formidler jeg eventuelle budskaber fra de afdøde, der måtte være i jeres hjem og giver jer råd og vejledning til, hvad i selv kan gøre da der efter en husrensning vil være ting, som i selv skal arbejde videre med for at i kan få skabt den fulde ro i hjemmet og i livet. Til sidst vil jeg give en beskyttelse til hus/lejlighed og grund samt familien.

 

Typisk varer en husrensning mellem 2 og 3 timer, alt efter hvor stort huset og grunden er og hvor meget energi samt hvilken energi der er til stede. Som ekstra tilbyder jeg en telefonisk opfølgning ca. 14 dage efter husrensningen, hvor jeg kontakt jer .

 

Det er min anbefaling, at alle der bor i huset eller som minimum, de der er påvirket af energierne er hjemme under husrensningen, bortset fra små børn.

Obs!  Jeg tilbyder også husrensning via fjernhealing til dig der bor lang væk.

Prisen for en husrensning variere i forhold til kvm. og hvor i landet husrensningen ønskes, såfremt det ønskes fysisk.

 

Prisen starter fra 2500 kr. inkl. moms

 

Er du interesseret, så send mig en mail for din pris på en husrensning med alt hvad der hører til.

 

Billede af Content Pixie
bottom of page