top of page

Stilheden....


Mange er bange eller frygter stilheden..... Men hvorfor? ? Hvad er det som stilheden gør, som for mange kan virke angst provokerende?


Stilheden er for mig en tid der kalder på indre opmærksomhed og fordybelse. En tid der enten kommer brat eller snigende og som pludselig giver plads til at vi kan mærke os selv...

Er det mon det der kan virke angst

provokerende, så vi ofte forsøger at løbe skrigende bort og gør alt for at koncentrere os om alle andre og gerne har millioner af bolde i luften samtidig?


Men hør her

Hvis du bliver ramt af stilheden så vid, at den er kommet for at gøre plads til dig. Til dig og din sjæl.


Den har ramt dig fordi du er et sted i dit liv, hvor du er k


lar til at mærke efter og lytte til hvad din sjæl hvisker.


Du er klar til at få forløst og arbejdet med de blokeringer der måtte følge dig og blokere dig for at leve DIT liv i, overensstemmelse med den du er.

Og nej! Det er bestemt ikke altid lige rart at mærke efter, og mærke den eventuelle smerte der ligger klar til at blive taget hul på og bearbejdet, men du skal vide, at du er hvor du er, fordi at din sjæl er klar til næste step i dit liv.


Når du føler tillid til at overgive dig til stilheden og få arbejdet med hvad der måtte ligge til dig, så vil du komme stærkere og lysere ud på den anden side i endnu tættere kontakt til den du er, din sjæl.


Stærkere og lysere ud, til at indtage DIN plads i DIT liv! Alle har fortjent at leve sit liv i overensstemmelse med den de er! Og det har du også!


Giv dig hen til stilheden når den rammer dig, hen til kernen i dig, i dig og med dig!


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle